Make Music Matter! på Sthlms Kulturfestival, 18-20 Augusti

Efter framgångsrik medverkan på både Järvaveckan och Göteborgs Jubileumsfestival, där tusentals barn och unga engagerades i olika musikaktiviteter, tar Make Music Matter! nu plats på Kulturfestivalen i Stockholm.

18-20 augusti från kl12.00 till kl20.00 är Du välkommen till vårt tält vid Sergelfontänen för att ta del av ett gediget program med en mängd olika aktiviteter som musik- och dans workshops, demoinspelningar, artistuppträdanden, Dj-ing, möten med artister, prova på musikinstrument och digitala verktyg, möten med producenter och A&R´s från branschen, feedback sessions, tävlingar och mycket mer. En pop-up inspelningsstudio finns på plats och en scen där det planeras uppträdanden, rap cyphers, open stage etc. Målet är en unik och inspirerande musikupplevelse!

Projektet Make Music Matter! tror starkt på musikens betydelse för välmående och identitetsutveckling och vill inspirera unga människor att utforska sin kreativitet, hitta sin egen röst och utveckla sitt eget musikskapande. Genom att erbjuda meningsfulla och kunskapshöjande aktiviteter och program, arbetar projektet med att hjälpa unga att utveckla sina färdigheter och samtidigt främja kreativitet och välmående.