Pre-Event Festivalen, Drömstort

Mellan den 4-6 januari 2024 återvänder Pre-Event Festivalen till Annexet i Stockholm. Festivalens tema, ”Jag vågar Prata”, sträcker sig bortom att bara vara en kulturell händelse; den utgör en kraftfull manifestation av engagemanget för att bekämpa psykisk ohälsa och uppmuntra unga att öppet diskutera sina känslor och problem.

Pre-Event Festivalen skapar en plattform där unga kan delta i olika kultur- och idrottsaktiviteter, interagera med stödorganisationer och öka sin medvetenhet om psykisk hälsa. Genom dessa initiativ strävar festivalen efter att stärka unga människor och öka deras framtidstro, särskilt under den mörka vinterperioden.

Make Music Matter! kommer att vara närvarande med en mobil studio, där unga besökare har möjlighet att experimentera med musikproduktion, spela in sina egna låtar och uppträda. Dansgruppen Obere Crew kommer att leda dansworkshops inom dancehall och även framträda på den stora scenen. Producenterna Palle Hammarlund och Tony Malm finns på plats för att ge feedback och vägledning inom yrket som låtskrivare och musikproducent. Detta utgör en unik möjlighet för unga talanger att utforska sin kreativitet och musikaliska potential samtidigt som de främjar en öppen dialog om psykisk hälsa.