You+ Music, Fryshuset

Den 1 december medverkade Make Music Matter! på You+ Music på Fryshuset i Stockholm för att inspirera, aktivera och främja kunskap bland unga musikentusiaster.

Under evenemanget har Make Music Matter! organiserat en rad spännande aktiviteter. Deltagarna hade möjlighet att delta i musikproduktion och inspelnings sessions på beats från kända producenter. Feedback sessions på deltagarnas egna låtar och produktioner med producenterna Tony Malm och Palle Hammarlund erbjöds också för att ge värdefull insikt och vägledning.

Besökare hade även möjlighet att njuta av live-DJ-framträdanden med DJ Easy Buckets och DJ Dantrick, inklusive en interaktiv upplevelse av att prova på DJing med Silent Disco-hörlurar och Pioneer Dj.

För de som var intresserade av hur man kan gå tillväga för att lyckas, erbjöd Meet & Greets med artister och producenter en unik möjlighet att lära sig om kreativa processer, arbetsprocessen bakom hits och strategier för att etablera sig genom sociala medier. Detta skapade en inspirerande och lärorik plattform där deltagarna kunde fördjupa sina kunskaper och nätverka med etablerade professionella inom musikindustrin.

Ett stort tack till: Olivia Lobato, Joakim Buddee, Naomi Wood, SHENZI BEATS, Memo Crescendo, Alan Max, BELL, Agnes Hustler, Renzo Riofrio/House of Music.