Make Music Matter! arrangerar musikkonventet T.E.A.C.H.! BE THE DIFFERENE 11-12 september 2019

Make Music Matter! arrangerar musikkonventet T.E.A.C.H.! BE THE DIFFERENE 11-12 september 2019

Den 11-12 september 2019 arrangerar Institutionen för musik och bild på Linnéuniversitetet ett konvent för musiklärare i Sverige. Konventet är en del av projektet Make Music Matter.

Välkommen till T.E.A.C.H.! Be The Difference! som är namnet på årets musikkonvent inom projektet Make Music Matter. Under dessa kompetensutvecklingsdagar får du ta del av intressanta föreläsningar av forskare, musikentreprenörer och musiklärarkollegor som delar med sig av sina erfarenheter inom kreativt musikskapande med digitala verktyg och entreprenörskap. Du får också möjlighet att delta i olika workshops med digitala verktyg samt en paneldebatt med representanter från musikbransch, skola och skolmyndigheter.

Konventet erbjuder dessutom en festkväll i Växjö konserthus med en livepod av en av Sveriges främsta popskribenter Jan Gradvall (”popprofessorn i TV4:s Nyhetsmorgon/Stjärnornas stjärna), konsertuppträdande, mingel, mat och underhållning.

T.E.A.C.H.! står för Technology, Entrepreneurship, Aestethics, Creativity och Humanity.

Anmälan

Avgiften för din medverkan är 1496 kr (exkl. moms) vid tidig anmälan (senast 20/6) därefter 1996 kr (exkl. moms). All kost ingår.

Du anmäler dig till musikkonventet T.E.A.C.H.! här. Sista dag för anmälan är den 4 september 2019.

Konventet äger rum på Linnéuniversitetet och Växjö konserthus.